معاون اجرایی و نظارت عملیاتی: شتاب بخشی به پروژه های عمرانی در منطقه مکران ضرورت جدی است
علی طالبی معاون اجرایی و نظارت عملیاتی دبیرخانه شورای توسعه مکران با بیان اینکه زیرساخت های عمرانی نظیر پروژه های آب رسانی، برق رسانی و حمل و نقل مهم ترین نیاز منطقه مکران است؛ گفت: دبیرخانه شورای توسعه مکران با تمام ظرفیت به دنبال شتاب بخشی به پروژه های عمرانی در مکران با هدف ارتقای رفاه و معیشت مردم منطقه است.
به گزارش دبیرخانه شورای توسعه سواحل مکران، علی طالبی معاون اجرایی و نظارت عملیاتی دبیرخانه شورای توسعه مکران که بمنظور روند پیشرفت پروژه های عمرانی، زیرساختی و شهری منطقه مکران سفری سه روزه به منطقه داشت به بیان آخرین اقدامات انجام شده و چالش های پیش رو در توسعه منطقه مکران پرداخت و گفت: مهم ترین و حیاتی ترین نیاز منطقه مکران در رسیدن به سطح مطلوب توسعه، شتاب بخشی در پروژه های عمرانی نظیر جاده سازی، تکمیل راه هنآهن و سایر نیازهای زیرساختی است.
طالبی در ادامه با بیان اینکه تحقق این امر نیازمند همت و کاربست همه ظرفیت های استانی است؛ گفت: البته اقدامات و کارهای عمرانی خوبی طی مدت اخیر صورت گرفته اما هنوز فاصله زیادی تا رسیدن به نقطه مطلوب وجود دارد.
وی اضافه کرد: منطقه مکران در حوزه زیرساخت و عمران نسبت به سایر مناطق کشور عقب ماندگی های جدی دارد و برای همین لازم است با نگاهی ویژه تر به پیشرفت پروژه های عمرانی در منطقه توجه شود.
معاون اجرایی و نظارت عملیاتی دبیرخانه شورای توسعه مکران در بخش دیگری از صحبت های خود به برنامه های دبیرخانه شورای توسعه مکران پرداخت و گفت: ایجاد توسعه متوازن در منطقه مهم ترین راهبرد است و تمام تلاش دبیرخانه بر فعال سازی ظرفیت های بومی منطقه است.
وی در همین خصوص به موضوع بنادر صیادی که غالب فعالیت ساکنان بومی منطقه است اشاره داشت و گفت: صنعت صیادی از جمله ظرفیت های اشتغال آفرین منطقه مکران با توجه به طول سواحل مکران است و در این راستا دبیرخانه شورای توسعه مکران به دنبال تجیهز و توسعه هر چه قوی تر بنادر صیادی در منطقه است.
طالبی تصریح کرد: دبیرخانه شورای توسعه مکران به دنبال پیش بینی بودجه مناسب برای تجهیز صنعت صیادی با توجه به نیاز منطقه است.
موضوع حاشیه نشینی در شهر چابهار از دیگر محورهای مورد اشاره طالبی بود و گفت: طی بازدیدی که از محلات و مناطق حاشیه ای شهر چابهار داشتم؛ یکی از ضرورت های اصلی شهر چابهار ساماندهی اصول و دقیق مناطق حاشیه نشین است و در این خصوص لازم است از ظرفیت صنایع منطقه و مناطق آزاد چابهار استفاده لازم به عمل آید.
طالبی در این خصوص خاطر نشان کرد: دبیرخانه شورای توسعه مکران به عنوان یک نهاد حاکمیتی به دنبال ایجاد یک هماهنگی جدی میان شهرداری، فرمانداری و منطقه آزاد برای استفاده بهینه از ظرفیت ها و منابع برای حل مشکل حاشیه نشینی است.
معاون اجرایی و نظارت عملیاتی دبیرخانه شورای توسعه مکران همچنین از پیشرفت خوب پروژه آب رسانی به شهر بریس در محدوده چابهار خبر داد و گفت: باید با فعال سازی همه ظرفیت های محلی، مردم منطقه شیرینی اقدامات و فعالیت های عمرانی و زیرساختی انجام گرفته را در ارتقای رفاه و معیشت شان حس و لمس کنند و در این زمینه دبیرخانه شورای توسعه مکران به دنبال تحقق این فریضه مهم است.ل